Zaváraš? Zaváram. A ty? Tiež zaváraš?

Sherwood Forlee/ Easy PB&J Jar

Ak ste si mysleli, že výskum okolo zaváracích sklíčok utíchol v 1968, hlboko sa mýlite. Toto spektakulárne sklíčko pre šmaľec (vraj pre arašidové maslo, pcha!) prišlo rovno s dvoma otvormi aby ste dosiahli na posledný kúsok výživného cholesterolu. Čakáme na rozbehnutie predaja a otvorenie vzdušného mosta.

via: yankodesign

2 comments

  1. Toľko aktivity na tototu, že žasnem. Niet momentálne času na okomentovanie všetkého, čo by som chcela, ale aby si mal aspoň nejakú odozvu, chcem povedať, že toto zaváracie sklo ma zaujalo asi najviac. Ja by som ocenila, keby sa také sklá okrem šmaľcu (znie to presne tak hnusne jak aj chutí)používali aj na med, lebo na med by sa presne také hodili. Hej a ešte ďalšia vec, že oceňujem najmä nápad, pretože ináč to sklo vyzerá dosť luxusne (robí to buď fakt, že je tónované alebo fotka), takže mám pocit, že cena výrobku by prebila jeho praktickosť a estetickosť natoľko, že taký spotrebiteľ klasik by radšej predsa len zaváral džemiky do obyčajných, než by mal za sklíčko zaplatiť niekoľkonásobne viac než je zvyknutý platiť za bežné (ak ich vôbec kupuje a neuskladňuje si celý rok tie z tatárskej). Teda aspoň taký typický Slovák zavárač určite. A keby si mal chuť oponovať, že to nie je pre bežného Slováka, tak sa potom pýtam, že odkedy sa zaváraniu venujú takí ľudia, čo by si také zaváracie sklá mohli dovoliť.
    Ta tak. Ináč veľmi pekné, presne jak na môj med. Na záver už iba, že oceňujem stúpajúcu úroveň tototu, bo vidím, že veľa ľudí ti to tu asi nepovie. Fuj na Vás.

  2. heh, no to že je to sklíčko také pekné je iba preto, lebo je pekne urobený render, je to koncept sklíčka, nie hotový výrobok

    a ďakujem za ocenenie, cením si to cenou cenenou

Leave a Reply to macfrickins Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*